Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Бившата шефка на НС Цвета Караянчева от ГЕРБ обвини служебното правителство в „чудовищни манипулации“. Повод за коментара й стана обвинението, което й отправи служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков. Той твърди, че тя е заплашвала с уволнение шефа на полицията в Кърджали.

Още по темата

„Призовавам регионалния директор на МВР Кърджали да излезе публично и да заяви дали, как и с какво съм го заплашвала. В противен случай ще приема казаното от вътрешния министър Рашков за показна наказателна акция срещу мен, която цели моята дискредитация и ескалация на напрежението в региона“, отсече Цвета Караянчева.

"Свидетели сме на чудовищни манипулации от страна на служебното правителство на Румен Радев. Подобна груба полицейщина, обиски, арести по донос, разчистване на сметки и подгряване на сценария "гласове срещу дърва", България не помни от мракобесните тоталитарни времена. На всички, които репресивната машина на Рашков продължава да мачка и преследва, ще кажа – не се страхувайте, няма верига за истината, а истината е на наша страна", заяви още Караянчева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase