Снимка: БГНЕС

„Чух всякакви причудливи интерпретации на тази тема, включително и от предишния министър-председател. Явно неговите фантазии извират от опита му за пълнене на шкафчета с евро и злато”. Така държавният глава Румен Радев коментира след срещата на НАТО изтеклите записи с неговия съветник Пламен Узунов.

„Имам надежда, че рано или късно България ще има прокуратура, която да се занимае с истинските престъпления и грабежи. Това е поредната интрига. Вече 5 години аз, моето семейство и съветници сме подложени на непрекъснати атаки. Поръчителят е един, но не мисля да го легитимирам с коментари”, добави Радев, цитиран от NOVA.

„Не мисля, че е укоримо, когато човек се среща с бивш представител на митниците, който не е в системата от 20 години. Укоримо е когато министър-председател разпорежда на действащ шеф на митниците да прикрива престъпления, защото бил обещал някъде. Визирам „Ало, Ваньо”, заяви Радев.

Коментари Напиши коментар

393

Анонимен

преди 1 месец

Даи боже минаха -30 г на преход

392

Някой си

преди 1 месец

Видния коментар писан от Дияна и нападки срещу Радев,единственния човек успял да направи нещо за тази страна от 30 години на сам от както НАГЛИТЕ и дебели ГЕРБАДЖИИ си присвоиха властта и откраднаха милиардисамои по себеси можете да си направите сметка че хора като Дияна са неблагодарни и заради такива като нея с такова мислене сме на това Деридже така да го кажа !!! него приемай лично дияна :) :D :)

391

Диана

преди 1 месец

Радев е един нагъл БСПар! Самият той не спазва законите, седнал да ми говори за другите! По вреден политик не вярвам да има някъде по света! Пак сме на първо място отзад напред, но важното е, че е първо, значи...Не знам защо все се надявам да чуя нещо свестно от устата на този негодник, но явно няма да го доживея...БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!