Снимка: Президентство
fallback

Президентът Румен Радев проведе видеоконферентен разговор с председателя на Европейския парламент Давид Сасоли, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

По време на разговора, който се проведе по инициатива на председателя на Европейския парламент, бяха обсъдени мерките за преодоляване на пандемията от коронавирус, както и теми от дневния ред на ЕС с фокус върху политиката за разширяване.
 
Българският държавен глава подчерта, че страната ни принципно и последователно подкрепя европейската интеграция на Република Северна Македония. Президентът посочи също така, че България очаква устойчиви и необратими резултати в процеса на изграждане на добросъседски отношения и в това отношение най-важен е прекият и открит диалог между двете най-близки страни на Балканите за постигането на реален напредък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Праседент Радефффррр

преди 2 години

Като всички БКП праседенти на задунайката Европа не ги е бе за слива,но империята на злото не ги остава...Архарчо Три Перов... Виденов стигна чак до Виетнам,но се върна,ты като на въпроса чии го дири чак във Виетнам не можа да се сети що ще на гъзъ на географията... Все пак е шампион по пробег към нищото...

25

Анонимен

преди 2 години

Радо шишарката вече не го канят в Брюксел, че да не му се смеят на излагациите. То вече и папата няма да те кани Грипенчо, че си к.ух, като празна манерка. И спри да ходиш с ония кон Деса, да не излагате държавата навсякъде! Сина ти още ли се бие по дискотеките? Баща ти още ли гази хора по улиците?

24

Анонимен

преди 2 години

това пак ли е излагало България пре света?

fallback