Снимка: БГНЕС
fallback

Служебният вътрешен министър Бойко Рашков отрече да има агенти на ДАНС в ГДБОП и „Национална полиция“.

Oще по темата

„На мен не ми е известно да има някакви действия от ДАНС в „Националната полиция". Директорът на ГДБОП не сподели с мен, че служители на ДАНС са в тази дирекция. Аз се връщам от „Национална полиция”, където представих новия директор. Там всичко беше спокойно. Никакви операции и действия на ДАНС не видях да се извършват”, каза той пред "Свободна Европа".

„Разбрах, че служители на ДАНС се намират в Специализираната прокуратура, където, по линия на прекия контрол, извършват проверка на материали, съдържащи класифицирана информация. Това е една рутинна дейност на агенцията”, допълни Рашков.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

ББ

преди 2 години

беден духом "хаНе"позориш ника си...нищо свято няма за гроб мафията,г-н Рашков няма нужда от "служби"през целият си съзнателен живот е служил на България и милиони сме му благодарни,няма къща в Барселона,божков не му е пращал милиони по севда,не е кичил с титли като "банкер на годината"фалшиви банкери които също заявиха,че са пращали на борисов...объркали сте Народа...1400 г оцеляваме срещу империи и национални предатели..та евтини *** ли?

53

Анонимен

преди 2 години

Рашков къде са тия документи от миналата седмица .Май само много говорим . Веднага друга тема се почна . И аз като него тогава имам в ръката си документи как Рашков е получил превод от сметка от фирма свързана с Магнитски . Няма да ги дам в прокуратурата нека да се самосезира. Аз съм с теб Рашков . p.s. вечно твой :

52

Бай Тошо

преди 2 години

До Анонимен"Рашков е едно от остриетата на този кабинет . Мирише ми, че ще остане на този пост"....М...да мирише на ... непрани зелени чорапи.

fallback