Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Председателят на коалиция "Изправи се! Мутри, вън!" Мая Манолова се среща с правосъдния министър Янаки Стоилов, за да обсъди възможността за връщане на част от предвидената за получаване от нейната формация субсидия обратно в държавния бюджет., съобщи БНР.

Oще по темата

Става дума за около 80 хил. лв., колкото е разликата между  8 лв. на глас, които парламентарно представените формации получават, и отхвърленото в 45-ото НС предложение сумата да бъде намалена до 1 лв.

Връщането на средства ще важи само за депутатите от гражданската платформа "Изправи се. БГ", останалите формации в коалицията не са подкрепили инициативата на Манолова.

„Ние ще я върнем в държавния бюджет не чрез дарения, не чрез други процедури, а просто да се върне в бюджета и да бъде използвана за цели, за които държавата прецени“, обясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

майче

преди 2 години

едно голямо-БРАВО-продължавайте и тия мизерници не ги слушайте и четете,скапаните писания са на нещастните гербаджий-ОБИЧАМЕ ВИ

49

Доктор

преди 2 години

Да върне и парите за кондомите , които е похарчила последната година. Бая пара ще е !

48

Костинброд

преди 2 години

На Мая и е широко около врата. Тя има щедри "инвеститори".А и има нови избори. Ден преди това ще заработи с нов компромат. И тогава няма да са 80.

fallback