fallback

ДАНС е правил анализ на участията на бившия министър на отбраната Бойко Ноев в телевизионни предавания. Това заяви самият той пред bTV.

Oще по темата

За това той разбрал, след като с него се свързал служител на ДАНС преди "месец-два", който му предал документ, в който се анализира "негов разговор с Хекимян".

"Питам: Защо ДАНС прави медиен мониторинг на участията ми?“, заяви Ноев, който допълни, че ще отправи официално запитване към новия председател на ДАНС Димитър Тончев и служебният вътрешен министър Бойко Рашков.

"Бях потресен от това, което чета, там имаше и фалшиви неща. Това поставя принципния въпрос за кого работят службите в България", каза Ноев, според когото силовият апарат на държавата изпълнява лични поръчки.

"Аз разполагам с това, което видях. В миналото съм имал случай, когато член на правителството на Бойко Борисов ми е казвал, че Цацаров, когато е бил главен прокурор, му е препоръчал да не разговаря с мен, защото телефонът ми се подслушва", заяви бившият министър на отбраната.

Според него ДАНС трябва да се "преучреди" и 40% от настоящия състав не трябва да се назначава в новата служба.

По неговите думи сега "не тече овладяване на службите, а възстановяване на държавността" и Димитър Георгиев е можел да напусне поста си като председател на ДАНС "с повече достойнство".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Анонимен

преди 2 години

Бойо Ноев ще си каже и майчиното мляко пред Хекимян.

55

Анонимен

преди 2 години

Капиталистическата Държавна сигурност трябва да следи разрушителни елементи като Бойко Ноев. Дайте да отворим досиетата на ДАНС от 30 години капитализъм. Нали отворихме досиетата от 45 години социализъм?

54

Зозо

преди 2 години

Хахахаааааа, и какво зависи от Б.Ноев, че да го подслушват? Остава и бай Христо от Горно нанадолнище да се оплаче и той е подслушван :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

fallback