Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Националният съвет на БСП избра ново Изпълнително бюро по предложение на лидера на партията Корнелия Нинова. Това стана със 152 гласа "за" и 2 "въздържали се".

Целта е да се ангажират повече хора от партията, едни със законодателна работа, други с партийната, отчитат от ръководството на социалистите.

Новите членове на ИБ на БСП се предлагат на регионален принцип, така че да покрият шестте района за планиране в страната. Запазват се досегашните зам.-председатели и секретари на БСП. Националният съвет избра нов трети секретар – Стефан Бурджев.

Новите членове са: Генади Събков, Станислав Стоенчев, Таско Ерменков, Георги Гьоков, Емил Хумчев, проф.д-р. Георги Йорданов и Александър Горчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 3 години

КВО СТАНА С ОНИЯ..... 6 000 000 левчета? ПИТАМ И ОТГОВОР ИСКАМ !!! БСП НЕЩО ДА КАЖЕ ПО ВЪПРОСА КОГА И КАК ЩЕ ГИ ВРЪЩА.ИЛИ СЕ НАДЯВАТЕ ДА СПЕЧЕЛИТЕ ОТ ЛОТАРИЯТА НА БОЖКОВ ЗА ДА ГИ ВЪРНЕТЕ?

6

Анонимен

преди 3 години

Абе, верно ли проф. Минчо Христов се присъединява към БСП? Много честният.

5

До

преди 3 години

Корнелия,твойте БСП председатели играят с ГЕРБ,кого заблуждаваш,че те БСП,посочвам ти пример,в община Тервел председателят на БСП, е назначен на работа от ГЕРБ в общинска болница като гл.счетоводител, председателят на общинския съвет е от БСП,с подкрепата на ГЕРБ,голяма мафия сте бе.все дружки.ай сектор.омръзнахте ми с тия лъжи и подигравки с народа.

fallback