Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

ГЕРБ ще проведе Национално събрание на партията днес, на което ще бъдат избрани заместник-председатели на партията и нови членове на изпълнителната и контролната комисии. На делегатите ще бъдат предложени за гласуване и промени в Устава на ПП ГЕРБ, съобщават от партията.

Форумът ще се проведе онлайн заради епидемиологичната обстановка.

От ГЕРБ напомнят, че съгласно действащия Устав на партията, Национално събрание се свиква най-малко веднъж на 4 години. Последното национално събрание на ПП ГЕРБ се проведе на 26 ноември 2017 г.

За възможни рокади в ръководството на ГЕРБ се заговори малко след парламентарните избори, които се проведоха на 4 април. Тогава премиерът в оставка и лидер на партията Бойко Борисов изрази недоволство от нейните изборни резултати в София, Бургас и Стара Загора. В столицата и черноморския град кметовете Йорданка Фандъкова и Димитър Николов са и заместник-председатели на ГЕРБ.

"По никакъв начин не съм свалил доверието нито от Йорданка Фандъкова, нито от Митко Николов, но там резултатите ще се анализират и трябва да се отговори на въпрос защо. Ще направим анализ, може би не сме показали достатъчно", заяви след изборите Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

Демократ

преди 2 години

Е как да не сте показали достатъчно - баце , то цял шкаф пьлен с евракис и злато

70

Анонимен

преди 2 години

Днес казваме ЧАО на Милиционерската партия , създадена от ДС. Сборище от неописуеми т-ъп-аци. Крадливи безмозъчни същества, ръководени от разплута , човекоподобна Мутра.Най-новата булка на Бай Ставри...

69

Анонимен

преди 2 години

За да се затвърди казаното от мен,че симпатизантите на ГЕРБ и Тиквата са ***'лоумни'ци прочетете изказът на МИРО, той доказва и, че герберастите са ко'мун'ета, защото казва,че Тиквата имал право да взима еднолични решения, ами това е КОМУНИЗЪМ бе Мирчо, само и единствено в тоталитарни комунистически държави някой може да взима еднолични решения,ха ха ха казвам ви герберчетата са трудномислещи и мал'оум'ници, те доказват това сами,оставете ги да се изказват и про'стотията им веднага "лъсва" !

fallback