Снимка: БГНЕС
fallback

Слави Трифонов отново използва социалните мрежи, за да обясни неуспешния опит да бъдат намалени партийните субсидии от 8 на 1 лев за глас.

"Преди малко в Парламента ние не успяхме да направим така, че държавната субсидия за партиите да стане 1 лев на получен глас. Така, както пожелаха 2 милиона и половина българи на законен референдум. И защо не успяхме? Защото изцяло "за" гласуваха само депутатите на "Има такъв народ".

Oще по темата
А "против" гласуваха депутати от всички останали парламентарни групи. Значи, когато става дума за пари - няма статукво ГЕРБ, БСП, ДПС, няма "Демократична България", няма "Изправи се! Мутри, вън!"

Има нещо, което не мога да разбера. Толкова е ясно - хората не искат да дават милиони левове на партиите. Но голяма част от партиите казват - не. Вие не искате да ги давате, но ние ще си ги взимаме. Даже ще си направим закон, за да ви взимаме милионите, които не искате да ни давате, законно.
 
Този парламент не успя да събере мнозинство, за да изпълни волята на народа. Може би следващият ще може".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

257

Бабикян

преди 2 години

Е важното че си гласувахте и огодихт на пчеличката Мая видите поредните гладни Мутр

256

Ма ма

преди 2 години

Защо не успя, бе Слави?? И 7\8 TВ на никъде. Двамата ти актьори изчерпани до последно, да плачеш като ги гледаш, не че са били нещо.Шкумбата , за какво ти е?? Плачевен! Сценаристите ти и те издишат , да не говорим за ,,северозапада,, Крумчо да не кани жена си в петък, че само се смее отватително . Голям смях, брей, юруш на смеха, като не може глава да роди нещо.Що годе става Тошко , но и той се изчерпа. За Кулеков-на помен си сякаш. Така че ,ни партия , ни телевизия .Едно нищо!

255

Анонимен

преди 2 години

Обаче успяхте да сътворите 1 куп пpocтотии за отрицателно време...Дoлни чалгари...

fallback