Снимка: БГНЕС
fallback

Партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" също честити Великден на българите в страницата на партия в социалната мрежа Facebook.

Oще по темата
"Тази година посрещането на най-големия християнски празник - Възкресение Христово (Великден), носи и нови смисли и измерения за нашия народ. Дали трудните 14 месеца, през които минахме, не бяха за нас страстни дни, в които преосмислихме по нов начин важните неща в живота! Че най-ценното е да сме Заедно и да не ни е страх! Че може да сме смирени, но твърди. Че след всеки край идва ново начало. И че именно тогава Божественият Благодатен огън ще ни даде светлина, която да изпълни домовете и душите ни...", пишат от втората по големина политическа сила в 45-тото Народно събрание.

"Дали сме отишли на църква или не, важно е да вярваме. Да вярваме в доброто, в живота, в съзиданието, в общите каузи, в близките си и в това, че Бог ни е направил човеци. Дал ни е свободна воля и ние трябва да се борим да е проявяваме по най-добрия начин. Да се борим за свободата си, за доброто и за морала. Това е Смисълът..."

"Случайно или не, но през тази година, Великден се застъпи със страстите около парламентарните избори и новия парламент. И макар че Страстната Христова седмица отмина, страстните дни на народа ни - продължават...

А чудото, чудото се случи - Гражданското ни обществото също възкръсна за нов живот!
Честит Великден!", се чете в посланието на „Има такъв народ“.

Днес е Възкресение Тази година посрещането на най-големия християнски празник - Възкресение Христово (Великден), носи и...

Публикувахте от Има Такъв Народ в Неделя, 2 май 2021 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

280

Анонимен

преди 2 години

До 114: Запомнете добре тези две лица!Един ден те ще бъдат лицата на вашата бедност и проваленото бъдеще на вашите деца........................Да ги запомнят от *партията* Има Такива ***, които гласуваха за тях. Всеки си кове бъдещето - младите да внимават, защото провалят всичко с малоумието си.

279

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 301 Той си постигна целта - приеха предизборните правила за Турция и за президента, забави развитието на страната с месеци и дано не е с години. А на избори трябва да гласуват само живеещите в БГ - освен децата ни за тоя *** гласуваха и хората, които яростно и с радост плюват България. Защо да си го причиняваме ? А и повечето от тях са отрочета на ***.

278

Анонимен

преди 2 години

Заради некадърността на ИТН ще имаме и трети избори за Парламент тази година.Толкова много безмислено похарчени пари.

fallback