Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Мая Манолава от ИВМ призна, че ако президентът Румен Радев връчи третия мандат на политическата сила, тя можело да го вземе, но не било честно големите партии да се криели зад малките.

Oще по темата

„Решението на кого да връчи третия мандат е на президента, но не е логично да го даде на най-малката парламентарна група. Да, ние сме активни, работливи и можем да носим отговорност, но не смятам, че е нормално зад гърба на най-малкия да се скрият големите“, коментира тя, след като по-рано стана ясно, че ИТН ще върне мандата за съставяне на правителство.

Манолова призна, че очаква да чуе мотивите на лидера на ИТН Слави Трифонов за това му решение.

Тя отказа да коментира дали би подкрепила кабинет на БСП, ако те получат третия мандат.

„Партиите да спрат да се занимават с папки и мандати, с партийни маневри, а да не забравят за какво са в парламента и да се занимаят и с проблемите на гражданите и бизнеса“, призова още Манолоа.

По думите й избирателите  искат стабилност и сигурност, а една голяма част от проблемите им могат да бъдат решени със законодателни промени.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

175

Деде

преди 3 години

Стига избори! Направете кабинет и работете за България! Който от партиите в парламента иска -да управлява- Нинова или Манолова- стига да не ръпчем на едно място и да не губим време в избори

174

Анонимен

преди 3 години

Чест и почитания на бьдещият премиер - гжа нинова

173

ЮнкерИшиаса

преди 3 години

айде да става ривулюцята и да я разкрачим тая на площадя и да я минем и ние както я е минавала цялата ни върхушка още от как е на 12 сигурно. идемо маяма.

fallback