Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Законотворците ще обсъдят днес промените в Изборния кодекс. Общо 6 нови законопроекта са внесени за разглеждане, но правната комисия одобри само тези на ИТН.

Те са за въвеждане на гласуване по пощата, изцяло машинно гласуване, видеонаблюдение и отмяна на ограничението за секциите в чужбина.

Предложенията на Демократична България и "Изправи се! Мутри вън!" са подобни.

От ГЕРБ предложиха въвеждането на мажоритарно гласуване, но към момента нито една от останалите партии в 45-ото Народно събрание не харесва идеята.

Депутатите ще разгледат и предложението на „Има такъв народ” за намаляване на партийната субсидия от 8 на 1 лв.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Ние от ГЕРБ , имаме готовност да гласуваме и по Нета, бе...!Българчетата са добри хакерчета.Ще продължим достойно шоуто на Чалгарчето...ИМАМЕ ПАРИ И ВРЕМЕ...!

22

Хакерчето...

преди 3 години

Що , бе....Нали с гласуване по пощата и по Нета--СВАЛИХА ТРЪМП ОТ ВЛАСТ??!!ЩО ДА НЕ ВЪЗПРИЕМЕМЕ "БРАТСКИЯ АМЕРИКАНСКИ ОПИТ" ??!!! ЕТО ТАКА , СЕ СВАЛЯ ВСЯКА НЕУДОБНА ВЛАСТ--С ХАКЕРИ ПО НЕТА И ДАЛАВЕРИ ПО ПОЩАТА!ТЪКМО ЩЕ СИ ЗАРАБОТЯ , ДОБРИ ПАРИ В ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ!!!!!

21

Аз

преди 3 години

Твърдо против гласуване по пощата! Против секции за гласуване в чужбина за лица избрали да хранят чужди икономики с отседналост над 3 год. Против лица без средно образование да имат право на глас. За въвеждане на Единна електронна система за гласуване от дистанция!

fallback