Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Отпадна първата точка от дневния ред на парламента. Тя беше за изслушване на премиера в оставка Бойко Борисов за Плана за устойчивост и развитие.

Той обаче беше опериран по спешност и се очаква днес да бъде изписан от болница. Така че първата точка за днес остана изслушването на министъра на финансите в оставка Кирил Ананrев за бюджета.

Oще по темата
В началото на заседанието лидерът на БСП Корнелия Нинова настоя законите, които е внесла левицата, да бъдат разгледани от депутатите.
 
"Законите, които сме внесли са спешни и са ориентирани към мерки за хората, младите семейства и възрастните, настояваме ако трябва и извънредни заседания да направят комисиите и да обсъдят нашите предложения, ако искате ги отхвърлете, но да се гледат", призова тя.
 
Председателят на НС Ива Митова й отговори, че устни предложения не могат да се правят по този начин, така че е нужно да ги внесе писмено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Ама те

преди 3 години

И без това нямаха намерение да го слушат, ами да го овикват и освиркват !

37

мак

преди 3 години

Изслушване няма да има въобще, това бе ясно от самото начало. Поне да бяха определили друга дата, а така оставиха т.лупа на спокойствие да ни се подиграва на всички с операции и болести пунтамара. Не могат да го принудят да се яви в нс, не могат да му държат сметка за нищо, а той докато може вдига такси във вузовете, газа пак поскъпва. Пародия, само гракаха срещу него, че не идва и каква стана тя?

36

123

преди 3 години

Е това не е държава! Един *** прави каквото си иска и за него не важат законите! Докога, БЕ?!

fallback