Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Парламентът бил жив, а не канцеларски печат на Бойко Борисов, смята депутатът от „Изправи се! Мутри вън“ Николай Хаджигенов.

Oще по темата

Според него е видно, че настоящето Народно събрание иска нещо да промени.

"Няма да видим Бойко Борисов утре в парламента", предполага Хаджигенов, след като вчера премиерът в оставка претърпя операция.

Политическите сили трябва да се научат да работят с други и в трудни условия,  смята още депутатът.

 "Можем да обединим около определени политики - правосъдна реформа, конституционни реформи. Това е достатъчно като обединение за всички. Правителство на малцинството е един работещ вариант", добави той пред БНТ.

"Ние искаме да направим определени неща по определен начин. Хубавото в тази политическа бъркотия е, че имаме 95% съгласие. ДБ избълваха една купчина законопроекти. Аз вкарах закон за премахването на фигурата на вечния обвиняем. Ние се допълваме, което е чудесно", каза депутатът.

"Това с щабовете и генералите с черни униформи мисля, че е прекалено. Ваксинационният план - това работи", каза Хаджигенов.

"Не бих подкрепил нито едно предложение на ГЕРБ", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

85

Анонимен

преди 3 години

ТОЧКА 1.... БСП ДА ВЪРНЕ НАДВЗЕТИТЕ СУБСИДИИ ТОЧКА 2.... СУБСИДИИТЕ 1 ЛЕВ ТОЧКА 3.... ЗАЛИЧАВАНЕ НА РЕЛИГИОЗНИТЕ ПАРТИИ......, АКО НЕ ЗНАЕТЕ КОИ ЗНАЧИ НЕ СТЕ НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО

84

Щерю

преди 3 години

Живите мъртви в душите комунисти...

83

Анонимен

преди 3 години

Изключително неприятен човек е Хаджигенов. Неприятен за слушане.Все едно и също говори.

fallback