Снимка: БГНЕС
fallback

Все повече се шири лъжата, че трите нови партии са партии на протестите, а БСП - на статуквото. Имам един въпрос и пет факта. Въпросът: Някой виждал ли е Слави Трифонов и сценаристите му на протестите? Не. Защо тогава ги наричате партия на протеста? Това попита в профила си във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Oще по темата

Тя посочи следните факти: 

1. Аз и цялата парламентарна група излязохме пред президентството още първия ден на протеста

2. Многократно отправихме призив към нашите структури да се включат и го направихме - депутати, общински съветници,членове и симпатизанти бяха всеки ден по площадите в страната

3. Нашата телевизия от ден първи отразяваше събитията, на живо излъчване, често до полунощ и сътрудничеше с Ройтерс по тяхно искане, за да види целият свят какво се случва в България

4. Направихме собствен протест с хиляди наши членове и симпатизанти като преместихме събора от Бузлуджа на жълтите павета

5. Единствено БСП внесе вътре в парламента исканията на протеста като законни и докрай се бори за тях.

Това са необоримите факти. Част от стария модел на управление е манипулацията. Част от промяната е да се уважава истината. Ние сме за промяната. Последователни и принципни, както сме били досега, написа още Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

364

Див Петел

преди 3 години

От тази криза оня - Фигуранта ще може да извлече много дивиденти, стига руснаците да успеят да го научат какво точно да прави. Правейки политически проект начело със зеления чорап, руснаците ще си върнат контрола върху вътрешната политика на България. Жалко е но е факт. Черепа ще финансира, за да му позволят да се върне необезпокояван и да завърти търкането на билетчета отново. Старата песен на нов глас с летец начело. Не сме чак толкова проЗти, за колкото ни мислят обаче.

363

Див Петел

преди 3 години

Хиените почнаха да се самоизяждат, а бутовете на убитото животно още не са им подхвърлени. От една страна ми е много приятно като гледам тази как унищожава комунистическата партия отвътре, обаче от друга страна като знам че политическата криза ще задълбочи икономическата и най-вече здравната, ми е тъпо, защото ние сме потребителите на техните дразги. Клоунски парламент, избран от изтерични чалга девочки, които са навършили 18 миналата година и мият чинии в някой бар на запад.Да ни е честит!

362

Словянин

преди 3 години

Най-грозното и цинично нещо в новото НС беше как ужНеРосенец, уж НенаДоган ДБ се целунаха с ДПС за председателите на 2 комисии, т.е. за около 20 мил лв. А после заедно ДБ=ДПС спряха предложението на Нинова Бойко да не харчи пари и да назначи за 5 г свои хора в енергетиката, т.е. подариха 250 мил на Бойковите `ора. Искат да изолират БСП, ама не - всъщност искат голямата баница за себе си, не за народа. Всичко лъсна и съвсем ще лъсне.

fallback