Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

"145 години от избухването на Априлското въстание – събитие, доказало желанието на българите за свобода и държавност. На висока цена с кръв и жертви, то постига целта си“, написа от болничната стая, след като вчера претърпя операция, премиерът в оставка Бойко Борисов.

Oще по темата

"Показва ни, че невинаги загубената битка означава край на войната. Стига да вярваш достатъчно в целите си. Урок, който трябва да помним и днес. Омразата и разделението ни водят само по пътя на разрухата и никога не са довели до нещо добро. Успехите се постигат бавно и трудно – с единство и смелост. Поклон!", допълва той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

95

Ko40

преди 3 години

Не разбирам,непонятно ми е защо български медии и електронни платформи продължават да пишат и "славят" делата на един провалил се политик,всъщност мутра узурпирала властта и живота на българина за десетилетие с помощта на запада.Мога да пиша още много но първия път когато написах нещо срещу"бащицата" три пъти ме спира полиция за проверка на документи.Който разбра ,разбра защо трябва тази герберска мафия ,да се изрине до край.Иначе жална и майка на България

94

Сандо

преди 3 години

До Сандо поправка *какви

93

анонимен

преди 3 години

Боко, я разкажи кво прай в чешкия затвор, че много ми е интересно?

fallback