Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Днес от ГЕРБ-СДС обявиха, че ще внесат промени в изборния кодекс с акцент върху мажоритарната система, предава Bulgaria ON AIR.

Реакцията на "Има такъв народ" не закъсня - в профила си във Facebook Слави Трифонов написа:

"Защо сега? Защо ГЕРБ не приеха промените преди 5 години, когато имаха властта и на законно проведения референдум българските граждани пожелаха тя да бъде мажоритарна"

Според него отговорът е много прост, когато има проблем, тези хора тупат топката, за да не загубят властта си. Според голяма част от останалите политически формации, тези промени не могат да дойдат толкова бързо, а трябва да бъдат плод на усилена работа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Хей баджаначето Славуца направо ме надмина по шикалкавене и гуцане?!Сега го питат защо се дръпна като л,айно в г,з от великото си предложение за мажоритарни избори,а той удобно в стар стил почна да се крие и оправдава с ГЕРБ!*** що сега,*** що утре?Ранкоолу,тези дето ти гласуваха видяха,че си Славуца ментата,учиндолското ц,и га не,дето само хвърга гюбеци и за нищо не става!!И Деса на времето я лъгал,че ще я вземе а ми я натресе намен!Кофти баджанаци имам,от измам ник и мента,нагоре!!

56

Читател

преди 3 години

Гигантска простотия е завладяла някои новоизлюпени депутати от петите и шестите по подреждането.Бесни за власт,те забравят,че партията на Слави е с пъти над техните проценти. Хр. Иванов се прави на ощипан,говори простотии,кого го запита Б.Василев-Панорама,какви са му намеренията по отношение на втората партия в НС! Аланкоолу,ти сам си само за двете нули,нищо не можеш да направиш,освен да си освободиш дебелото черво.Другият от "Изправи се",иска да става министър.Нормални хора,а мислят като другит

55

Анонимен

преди 3 години

Слави е мажоритарен лъжец в два тура.Защо сега, защо преди, защо после?Страхлив като Борисов, приятел на Борисов.

fallback