Снимка: БГНЕС
fallback

Слави Трифонов е добре. Това заяви зам.-председателят на "Има такъв народ" по повод състоянието на председателя на партията, който е с коронавирус.

Oще по темата

Малко по-рано министърът на здравеопазването Костадин Ангелов коментира пред журналисти, че не е наясно със състоянието на лидера на "Има такъв народ" Станислав Трифонов, за когото се знае, че е болен от коронавирус.

Ангелов изрази надежда той да се справи, "както много българи се справиха".

Той препоръча на журналистите, ако искат повече информация да се обърнат по официалния ред към пресцентъра на партията.

На въпрос министърът потвърди, че Трифонов е под изолация. Ангелов уточни, че положителните на коронавирус хора се слагат под изолация, а контактните - под карантина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

243

Анонимен

преди 3 години

Сега като дойде Слави на власт сигурно ще пуснат бизнесмените от затвора - бобокови, стайкови, арабаджиеви ит.н., а за дубайския Васко червен килим ще му застелят да са връща у родината да "помага"

242

ЗвИздити му говорят

преди 3 години

Нема да са плашите. Слави ще се появи веднага след като бъде инструктиран какво аджеба да прави с тоя мандат за съставяне на правителство. То тия избори надминаха очакванията му. Той просто искаше да е златно пръстче на управляващите а не да управлява.....Нек' е жив, нек' е здрав, нек' го е* ват. Както казваше колегата му Август Попов

241

Анонимен

преди 3 години

До АЙДЕ , СЛАВИ ... КАК ДА ВИ ДАДЕ ЗАПЛАТИ АКО НЕ ИСКАТЕ ДА РАБОТИТЕ.АКО НЕ ВИ Е ИЗВЕСТНО ДАВАТ ЗАПЛАТИ САМО НА ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ А ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ В ЧАСТНИЯ СЕКТОР СИ ГИ ЗАРАБОТВАТ. И НЕ КЪМ СЛАВИ А КЪМ РАБОТОДАТЕЛИТЕ СИ СЕ ОБЪРНЕТЕ КОИТО ВИ ЦАКАТ С 10 ЧАСОВ РАБОТЕН ДЕН И НИЩОЖНО ЗАПЛАЩАНЕ. НЕ СТЕ ЛИ НАЯСНО, ЧЕ ГЕРБ ОПРАЗНИХА ХАЗНАТА И ЩЕ ГЛЕДАТ СЕИР НА НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ КАК ЩЕ СЕ ОПРАВЯ БЕЗ ПАРИ. НО ИМА И ВЪЗМЕЗДИЕ. МОЖЕ И ДА ВЪРНАТ ОТКРАДНАТОТО В БЮДЖЕТА И ЗАТВОР.

fallback