Снимка: БГНЕС
fallback

Адвокат Николай Хаджигенов от коалицията "Изправи се! Мутри, вън!" избра да е депутат от 25 МИР-София и по този начин отстъпи мандата си в Пловдив, където водеше листата, на председателя на Единна народна партия Мария Капон, която беше втора.

Самият Хаджигенов съобщи решението си във Facebook.

Oще по темата
"Пловдив, един наистина великолепен град, обречен да бъде арена на лидерски битки по време на избори, дава свидни жертви, лишавайки се от народни представители кореняци. Пловдив, трябва да има народен представител от района! Затова, този път вместо един народен представител, ще има двама. Дори с един мандат, реално ще имат двама в Пловдив, защото ще остана и народния представител на пловдивчани, а двамата заедно с Мария Капон ще открием приемна в града, която ще посещавам достатъчно често. Така че, честито на пловдивчани", написа в профила си адвокатът.

По този начин Мария Капон се завръща в парламента, където бе народен представител в 40-тото Народно събрание от ОДС.

В новия парламент коалицията "Изправи се! Мутри вън!" ще има 14 народни представители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

Браво

преди 3 години

Тоя *** е национален герой, жертва се да стане депутат, сега е готов да се жертва да стане министър, ама накрая ще си остане обикновен ***.... Ст какъвто си беше.

78

?

преди 3 години

E нали оная устатата каза, че няма да е депутат. Ще трябва да се бият.

77

Анонимен

преди 3 години

Адвокат е на г.й организации лобиращи за г.й бракове и осиновяване на деца от такива двойки. Това е и една от точките на дневния ред на бъдещия парламент заедно с пакта за мигранти и др. подобни. Открито заявява, че такова нещо като традиционно семейство няма. Направете си справка кой влиза в парламента на негово място от Пловдив.

fallback