Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Надзорният съвет на НЗОК е взел решение издаването на сертификат за ваксинация срещу COVID-19 да е безплатно, съобщи в личния си профил във Facebook министърът на здравеопазването Костадин Ангелов.

„Надзорният съвет на НЗОК взе решение издаването на сертификат за ваксинация срещу COVID-19 да е безплатно! Това ми докладва зам.-министър Начева, която е и председател на Надзорния съвет”, написа той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 3 години

Добре дошли в света на медицинския фашизъм! Този сертификат е началото. Следващата стъпка е да се изизква този сертификат за работа, пътуване, пазаруване ... както е сега в Израел и онези които нямат сертификата да бъдат наречени врагове на нацията, както е в Израел!

25

Бачкатор

преди 3 години

Здравният сертификат ще е безплатен ? Това означава, че стоката съм Аз... Не мерси !!!

24

Някой си

преди 3 години

*** що ве, направете ги платени и не забравяйте да лепнете жълти звезди на ония, които отказват да участват в спектакъла корона вирус - ваксини - корона вирус и т. н. Така ще преброите овцете, дето ви вярват, и ще отличите тези, които знаят, че мамите. След това - по законите на фашизма ако успеете. А както вече се вижда шансът ви за успех е нула и ще последва нов Международен трибунал.

fallback