fallback

Нямам неизпълнено обещание. Това заяви премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещение във Велинград, става ясно от видеоклип в профила на министър-председателя във Facebook.

Oще по темата
"Гледал съм много улици и много сме направили - стотици километри. Като гледам какви блокове са направени около улицата, се чудя как са направени без улицата. Защо не се прави и инфраструктурата? Направихме Околовръстното шосе. Доста неща се направиха. Отпуснати са пари за три учили в града. Колкото повече правим, толкова повече хората искат", заяви Борисов.

Той посочи, че не ходи никъде предизборно. "Досега нямаме неизпълнено обещание, затова като ме хванат, искат да правим. Кирил Ананиев припада в момента на телефона", пошегува се Борисов.

"Ние години наред правим пътища и има какво да покажем в отговор на чуждите празни предизборни приказки. Сега и Радев е в предизборна кампания, след като обяви, че е кандидат за президент", изтъкна лидерът на ГЕРБ.

По-рано в рамките на посещението си в село Кръстава Борисов посочи, че продължава изграждането на пътища, детски градини и водоеми, за да са спокойни хората в региона и да живеят добре.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

214

Анонимен

преди 3 години

До сега не пропускате да НАПЪЛНИТЕ не да изпълните..

213

Анонимен

преди 3 години

ха-ха - ха,Бойко бил минзухарче. *** как го измисли бе? Такива кражби като неговите не е имало никога. Всички крадяха, ама неговото е повсеместно и в огромни размери. Шушукането е за 50% от всичко що е дадено то държавата.

212

Анонимен

преди 3 години

Бойко не е цвете за мирисане, но в сравнение с всички останали е минзухарче. На този етап няма за кого друг да гласуваме ... всичко друго означава връщане с 30 години назад, а България и без това вече изгуби доста години в червена мъглазабелязвам, че само мързеливци са недоволни от Бойко ... такива на които все някой друг е а**л в гащите ... защото така им е по-лесно.

fallback