fallback

От 17 и 18 март отваряме АМ "Хемус" в частта с тунел "Витиня", заяви премиерът Бойко Борисов при инспекция на ремонтните дейности навръх националния ни празник.

"Преди всичко днес е Национален празник, да пожелаем на всички да са живи и здрави, много светла дата. Виждате работниците работят, защото от 17 и 18 март искаме да отворим АМ "Хемус" в тази част. По най-съвременния метод – виждате вентилаторите, противопожарните системи, всичко е на асфалт, интернет има навсякъде. Огромни съоръжения за хората по оста София, Велико Търново, Търговище, Шумен, Варна", коментира Борисов.

Заедно с него бяха зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и водачът на листата на ГЕРБ за 26 МИР-София област Младен Маринов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

97

Бай Коко

преди 3 години

Работните на празник се познават!

96

ПроСоТо

преди 3 години

преди години тая сссв- и ня оприпкваше при Ердо на Трети Март,тая година и оня не го е искал и на толупина не му е останало друго,освен да СЕ СКРИЕ на Националния ни Празник зад някаква--"инспекция",която САМО ТОЙ си мисли че е "инспекция"..СРАМ,СРАМ,РЕЗИЛ /тр./ и ПОЗОР е кухоглаватаТиква от село Банкя,която ВРАГОВЕТЕ ни ни насадиха БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАШЕТО БЕЗДУШИЕ!Срамът е ЗА НАС!

95

Бойко Борисов

преди 3 години

Благодаря на всички им бе ци ли 85%ви по Иво Христов,дето ме плюят затова,че строя България,а тези дето сочат с юмруци ту от Шипка,ту от По за срано,ту от Дондуков,на тях им викате ура,щото са същите нискочели мародери и неблагодарници като вас!Какъвто Дяволът,такива и учениците му!А на тез дето съм им направил добро и не саме е,али,да и м изсъхне х,чецът,а на тез дето съм им сторил добро и не са ме оплюли убавенката,да им изсъхнат езиците,робски!!Казах!!

fallback