Снимка: БГНЕС
fallback

След като по-рано, по време на традиционната си съботна инспекция из страната премиерът Бойко Борисов призова президентът Румен Радев да коментира ареста на Алексей Навални, отговорът от страна на държавния глава не закъсня. Ето и какво се посочва в позицията на президента:

"Борисов не се трогна нито за битите български протестиращи и журналисти, нито за отравянето на Емилиян Гебрев и други български граждани.

Oще по темата

Сега се прави на радетел за демокрация. Защото вече приключи с тази в България, затова "освобождава" други народи. За мен проблемите на българската демокрация са прекалено драматични, за да ги крием зад загрижени, театрални пози. Оставям тази роля на Борисов", допълва държавният глава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

538

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Не знам ка а,*** не е тъй?!А за всеки случай не пречи да са допитвам до др. Решетков!Нищо не казвам и пак повтарям!Сричам бавно,щот мисля трудно!Вето,вето,вето и пак вето!Десо ***,сложи ли джоланя,че аз ша мина да си зема 16те бонкии можи на връщани да ти купя лап топ за пауър пойнтя!!Айде чао камарадас,че имам час с Черепа,да видим какви манджи ще джуркаме до изборите?!С отровни гъби ли ще са или с биволско от рибицата на крушовска би во ли ца!Колкуту до Навални,Кой бешетой,чи не *** повня?!

537

ХАЙДЕ ДА ВИДИМ

преди 3 години

Колко дълго може да мълчи ДРУГАРЯ ФИГУРАНТ , какви ЛУПЕНГИ СЕ Е научил да прави и как ще се изхлузи като ОБВИНИ и оплюе друг, като истински комунист !

536

ГАД КОЗЛУДУЙ

преди 3 години

БОЙКО Е НАЙ - ДОСТОЙНИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ , И ОНЯ ЗАВИСТЛИВ ,СЪСЕД ,ДЕТО МУ ПОДЛИВА ВОДА НЕ ПОСТЪПВА ЧЕСТНО .

fallback