"Гласуване по пощата не може да се позволи, каквато и екзотична идея да има в главите на разни екзотични либерали у нас. Тази идея е абсурдна. Видяхме гласуване по пощата преди няколко месеца, но в САЩ продължава да има съмнения за честността на вота. Факт е, че президентът, който си отива там, е получил по-висок вот от този, с който е избран, но си отива заради гласуването по пощата", каза депутатът от "Обединени патриоти" Александър Сиди в студиото на "Денят ON AIR".

Още по темата
Той посочи, че може да се организира гласуване в два поредни дни, но не е сигурен, че ще е чак толкова полезно.

"В пандемията не вярвам да се изсипят хора пред урните и да има огромни опашки, макар че има гражданска енергия. Хората търсят промяна. Надявам се на висока избирателна активност, тя винаги е много по-добрия гарант за честни избори при ниска избирателна активност - може да се търси някаква манипулация", коментира още Сиди пред Bulgaria ON AIR.

Народният представител подчерта, че от партията му не виждали смисъл от консултация с президента.

"Датата е ясна, той го каза преди няколко месеца. Сега започнаха консултациите. Видях човек, застанал до турското знаме, разказваше някакви невероятни неща. Какъв е смисълът от тези консултации? Ако той търси параван да промени своето собствено решение, не виждам защо този параван трябва да сме ние", категоричен бе Сиди.

Според него тонът на изразяване между президента Радев и партиите не е бил подходящ.

Александър Сиди коментира и коронавирусната пандемия. "Имаше надежда, че нещата ще се подобрят. За съжаление, видяхме втората вълна, която беше доста по-жестока, но ситуацията се успокоява", посочи той..

Коментари Напиши коментар

45

алекс

преди 1 ден

този е най гнусния от всичките, клоун

44

Бунгар

преди 1 ден

Най- абсурдно е присъствието на ВМРО в управлението на държавата.Ченгета ,доносници,квази патриоти,хиени,кариеристи,тарикати сбирщина. Заграбили и приватизирали имоти за стотици милиони от Македонските дружества,създадени с дарения и труд от истинските македонци в България.Прокуратурата какво чака?

43

Дядо Соци

преди 1 ден

Не съм чел по правилен и категоричен коментар.