Снимка: БГНЕС
fallback

Президентът Румен Радев продължава организираните от него консултации за провеждането на предстоящите парламентарни избори.

Очаква се днес държавният глава да проведе видеоконферентна връзка с представители на български организации зад граница. Видеоконферентната връзка ще бъде излъчена на живо и в профила на държавния глава във Facebook, съобщиха от прессекретариата на президента.

Oще по темата

За разговори на "Дондуков 2" тази седмица са поканени и парламентарните партии. През почивните дни Радев се срещна с представители на извънпарламентарни формации.

Редица въпроси, касаещи машинното гласуване, времето за доставка на устройствата, одитиране, проверки, съхранение, транспорт все още остават открити, подчерта вчера на среща Румен Радев. По думите му само навременната и достъпна информация за цялостната организация на процеса, както и за всички мерки ще дадат възможност на гражданите да се почувстват защитени и да гласуват.
 
От политическата партия посочиха, че провеждането на парламентарните избори трябва да бъде в два дни. Като приемливи дати бяха посочени 15-16 май.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Анонимен

преди 3 години

Предатавяте ли си колко е гадно да си гербе дерастки ***? Особено като се вижда, че вожда им си отива. Сигурно и безплатно пошат в момента само да го сържат във въздуха :) миличките. Съжалявам ви. Скоро няма да има за кого да пишете. Решетки ==> Затвор

52

Анонимен

преди 3 години

Радеф а божковото лято?!То остана в Дубай!Ама оня няма да те скрие и храни там!

51

Гумен Смрадеф

преди 3 години

Се чуди с Дубай или с Белград да започне консултациите.

fallback