Кадър: Nova News
fallback

Таксиметровият превоз може да поскъпне с 1 лев, заяви транспортният министър Росен Желязков.

"Претенциите на таксиджиите са за първоначалната такса, да бъде 2 до 3 пъти долния праг на размера на тарифата за населеното място, ще намерим разбирателство. Може би превозът ще поскъпне с 1 лв., дължим го след 7 години без промени" заяви министърът пред Нова News.
Желязков увери, че транспортните коридори в рамките на ЕС функционират, няма проблем с придвижването, а „зелените“ коридори показаха своята виталност.

"За нас е важно да се организират и проведат честни и демократични избори, както и да се сформира кабинет с действащо Народно събрание. Готови сме още на 28 март да се проведат", заяви още министър Росен Желязков.

"Търси се обяснение защо, след като два пъти е обявено, че това е датата и са поканени наблюдатели, се правят консултации. Това е смокинов лист, за да се прикрият други неща. Една от версиите е заради липса на готовност на други формации", коментира той.

По думите му независимо от силните противоречия, които бяха изразени срещу Борисов, няма по-подготвен лидер с национално и международно доверие от него в този неспокоен район, в който се намираме.

Според него електронната идентичност е предпоставка за е-гласуване, но за пощата не е много ясно, в САЩ се видя, че крие рискове.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

предлагам

преди 3 години

да им дадете част от партийните субсидии такситата вършат повече работа от партиите и депутатите

27

Анонимен

преди 3 години

И в Гърция са 1 евро на км ама от това евро на таксиджията остава само18 цента.И за това им се налага да забравят да включат апарата от време на време. Особено от атинското летище.

26

Анонимен

преди 3 години

В Италия цените са около евро на км. Такситата са почти чисто нови, шофьорите чисти и костюмирани. Багажа ти го товарят и разтоварват. Тук е трагедия пък искат да взимат повече от тези там. Там данъци и лизинг не плащат ли?

fallback