Снимка: БГНЕС
fallback

Посланикът на Република България в Руската федерация Атанас Кръстин бе поканен днес в руското Министерство на външните работи. Там на протоколна среща му бе връчена нота, с която български дипломат от посолството се обявява за персона нон грата и трябва да напусне страната до 72 часа, съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

Oще по темата

Мярката е мотивирана като реципрочна спрямо действията на българската страна, която на 18 декември обяви руски дипломат, акредитиран в София, за персона нон грата за действия, несъвместими с неговия статут, представляващи престъпление по НК.

Българският дипломат в Москва ще спази дадения му срок за напускане на страната, който тече от днес в 14 ч. московско време (13 ч. българско време).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

115

Строители на

преди 3 години

Съвременна България са цяла върволица Грабители че и мародери започващи от ментето Стамболов и проддължаващи с днешните Командири, назначени олигарси, рвстутуткии на едра общонародна собственост. Процесът е аналогичен на онова което описват Флобер и Мопасан за периода следа революцията във Франция. Алчните *** все едно по калъп са правени

114

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 119Румъния, Гръция и Турция.

113

Анонимен

преди 3 години

До 117!Посочи една рускакомпания която ви строи вашата тръбата с вашите пари !!!!

fallback