Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Незадоволителна е оценката ми за изтеклата година. Не само заради коронакризата, но и заради политическия сезон. Няма от какво да сме доволни. Излизането от групата на БСП е заради разминавания. Левицата също не трябва да имат висока оценка за себе си тази година. Това каза за "Денят ON AIR" независимият депутат Красимир Янков.

По думите му има нужда от нови партии - и в ляво, и в дясно.

"Аз съм за това да има възможност за избор. Нека мине Нова година и влезем в следващата, която ще е по-добра. Ще бъда активен участник в новия политически проект. Ще има проект, който ще даде възможност за различните виждания от център до крайно ляво да бъдат политически представени. Хората с такива виждания имат нужда да бъдат представени", посочи той за Bulgaria ON AIR.

Според него заради това, че хората живеят зле се предизвикал и масовият характер на протестите.
"Не може да се справи управлението с натиска върху здравеопазването. КСНС не се свиква при президента, но няма човек, който да не усеща леталния изход от тази ситуация с вируса", допълни Янков.

"В един нов проект трябва да се включат хора с енергия, млади, който искат промяна. Ще дадем възможност да се гласува за ясна програма с конкретни цели. Как ще се осигури възможност хората, които са карантинирани да гласуват, ако вотът е на 28 март", подчерта събеседникът.

Той е на мнение, че има нуждата от социално-икономически мерки, макар и закъснели, за да получат хората подкрепа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

ИСТИНАТА

преди 3 години

Кр. Янков, не е нов, а от старите муцуни. Лично аз, не одобрявам факта, че напуснали дадена партия, стават независими. С партията влизаш, с партията излизаш и аут навън. Не да ми стават независими, за да не изпуснат кокала. Същото важи и за партии, останали под приетият %. С какво са заслужили да получават финансиране, от бюджетните пари, за да си купуват скъпи автомобили и избрани скъпи жилища (пример: Копейкин и др.). Загубилите, не получават финансиране. Полага се, само на спечелилите партии!

27

анонимен

преди 3 години

Няма нужда от нови партии, имаме си достатъчно! Видяхме всичко: и с една партия с един вожд е лошо, и с много партии с много вождове е пак лошо! Народът е смазан от бедност и мизерия, а една шепа хора се къпят в лукс, насред пандемията!

26

полковник Колев

преди 3 години

Имаме нужда от безпартийна система!? Нови крадци,продажници и предатели не ни трябват!!!

fallback