Снимка: БГНЕС
fallback
БСП изключи от редиците си свой депутат от Варна заради участие в побой. Наказаният народен представител Иван Иванов коментира случая пред bTV.
 
Обвиненията срещу Иванов са, че е участвал в побой над свой съпартиец - Валентин Вълчев, председател на Областния съвет на БСП в Долни Чифлик. Инцидентът е от края на октомври пред областния съвет на партията.
 
"На 21 октомври, когато е станал този слуай, няма как да съм бил на това произшествие, защото съм бил на 6 километра от това място", каза Иванов.
Oще по темата
 
Той обясни, че "малшансът на организаторите на тази постановка е бил, че са се надявали да остане на събирането на младежката организация".
 
Иванов потвърди, че познава Валентин Вълчев и са работили заедно по кампанията на БСП по време на местните избори през 2019 г. Той допълни, че не го е виждал от провеждането на конгреса на партията преди 3 месеца и категорично каза, че между него и Вълчев няма "никакми търкания". Очаква се истината да бъде установена от разследващите органи.
 
Депутат е сигурен, че изключването му се дължи на "вътрешнополитически битки по места" в БСП, както и че е изтъргувано за подкрепа за избора на Корнелия Нинова за лидр на "столицата". 
 
Иванов заяви, че това е "резултат от тригодишна борба за надмощие на местния градски лидер".
 
Депутатът от БСП отказа да отговори на въпроса дали ще се оттегли от парламента, но очаква да види дали ще бъде изключен и от парламентарната група на БСП.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Корни , каза , че БСП ще се влее в ДПС за изборите и така , ще гарантира победата, поради невъзможност да се регистрира , като партия!

29

ЧЕРВЕНИ ХИБРИДЧИЦИ

преди 3 години

МАРТ 2016Г ОТ ПАРТИЙНАТА КАСА НА БСП ИЗЧЕЗВАТ 130 000 ЛВ, НЯКОЙ НЕЩО ДА ЧУ ЗА ТЯХ, "БЕДНА БГ ПЛАЩА НАЙ ВИСОКИТЕ ПАРТИЙНИ СУБСИДИИ" РЕКОХА ЧЕРВЕНИТЕ, ГЕРБ НАПРАВИ СУБСИДИЯТА 1 ЛВ- "ГЕРБ СА ДИКТАТОРИ ЗАЩОТО ЩЕ ОСТАВЯТ ВСИЧКИ ПАРТИИ БЕЗ СРЕДСТВА ТЪЙ КАТО НЯМА ДА ПОДЪРЖАТ ПАРТИЕН ЖИВОТ", "ГЕРБ ЛЪЖЕ ЗА КОРОНА ВИРУСА, ТОЙ Е ПОЛИТИЧЕСКИ", "ГЕРБ УНИЩОЖАВА НАРОДА НА БГ ТЪЙ КАТО НЕ ЗАТВОРИ ДЪРЖАВАТА", "ГЕРБ КУПУВА НАРОДА ПРЕДИЗБОРНО", "РАЗХИТИТЕЛЕН БЮДЖЕТ", "БЮДЖЕТ НА БЕДНА БГ"- ЧЕРВЕНА ШИЗОФРЕНИЯ

28

Анонимен

преди 3 години

Бил на 6 километра, ха ха ха?

fallback