Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов, министърът на икономиката Лъчезар Борисов, министърът на труда и социалната политика Деница Сачева и членове на Националния оперативен щаб дават брифинг в Министерския съвет.

Той е във връзка с предложените от здравния министър нови и по-строги мерки в страната, които да започнат да действат от петък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 3 години

До аааГербер, не дрънкай глупости - вземи последните две седмици и ще видиш, че сме с най-много умрели спрямо населението. Не ми пробутвай някакви статистики, които включват летните месеци.

20

Св

преди 3 години

Защо медиите, не поясняват на пенсионерите, че пазаруването извън Зеления коридор ги разболява, а болниците предимно са пълни с хора на преклонна възраст. Вижте какво става между 10-12ч в София- пълно е с възрастни хора с бастунче и торбичка с храна. Моля всички медии да преустановят сапунените сериали между 13и30 до 16и30ч. Пазете ни родителите, Ние младите ще пием всеки ден студена вода гледайки децата си в къщи без работа, доходи и здрави

19

ааа

преди 3 години

До АнонименКъде я виждаш тая най-голяма смъртност бе ***?България е на 31 място по смъртност в света и на 15 място в Европа.Швеция нали уж имаха най-голяма смъртност, измряла им била популацията, обаче сега на 23 място по смъртност. Аре стига сте вярвали сляпо на глупостите по телевизията, има достатъчно инфо в нетаhttps://worldometers.info/coronavirus/#countries

fallback