Снимка: БГНЕС
fallback

Тестовете за COVID-19 да се поемат от държавата за всички, а не само за определени пациенти, поиска Георги Михайлов в декларация на ПГ на БСП.

Освен това социалистите смятат, че е нужно да бъдат определени болници, в които да се лекуват само болни от коронавирус пациенти.

Според тях разкриването на COVID отделения във всяка болница, създава реални условия да бъдат заразени все повече лекари и сестри.

Левите призоваха и да се проведе сериозна мащабна разяснителна кампания, която да представи реалните параметри на инфекцията.

"А не да се говори за лечение, което не е ефективно, да се огласяват данни за починали, които не са верни. Създава се изкуствена паника и сега ние берем плодовете на тази паника, ако това не стане, нещата ще се задълбочат“, отсече Михайлов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Алтернатива има

преди 3 години

До Един съгласен: Кадърни хора винаги могат да се намерят. Ето Китай - уж са комунисти, а са втората икономическа сила в света, и вече дишат във врата на САЩ. А Дън Сяо Пин беше казал "Не е важно, дали котката е черна или сива - важно е да лови мишки".Бойко и ГЕРБ вече ги видяхме. Трети мандат, а все сме на опашката на ЕС, най-бедната и корумпирана държава. Време е за промяна.

50

Един съгласен

преди 3 години

Много си заблуден, брат. Кадърен комунист няма. То и Костов уж беше такъв, яхнал гребена на вълната. Обаче нашите родители умряха, вервайки Му...

49

Факт

преди 3 години

Мутрите са неспособни да направят нищо полезно освен едно - да подадат оставка и да се махат, за да дойдат кадърни хора, които да се справят с епидемията.

fallback