Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Здравният министър Костадин Ангелов започва проверки в болниците, които отказват да разкрият COVID отделения.  
В неделя той се закани, че ще има последствия за тях.

Oще по темата

В Народното събрание вече е внесена законова промяна, според която болници, които откажат да разкрият легла за лечение на пациенти с коронавирус, да не бъдат финансирани със средства от НЗОК.

Министерството на здравеопазването обмисля и вариант, при който в транспортирането до здравни заведения на пациенти с коронавирус да се включат и частни линейки.

Служители на МВР, обучени за оказване на долекарска помощ, от днес ще се включат в транспортирането до болници на пациенти с коронавирус.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

До65

преди 3 години

Философе дървен,всички разбраха за каква сума иде реч,а ти като си толкова отворен,спонсорирай нашите кожодери няма лошо!

65

Анонимен

преди 3 години

Министър Джендю щял да обикаля, нещо като дефиле ще прави :)))Близа, близа, стана министър, пък после направи едно голямо нищо, сега се юрнал да гаси пожари че му гори стола вече. Издава заповеди в панически режим и отправя неизпълними искания... Сега пък ще ходи да се пъне на живо да види защо неизпълнимите му искания не са изпълнени. Интересно ми е после на кой и как ще се опита да прехвърли отговорността за настъпилия хаос.

64

az

преди 3 години

До Анонименабе те в училище не учат.смятай от вкъщи как ще е.

fallback