Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
Още един депутат напусна парламентарната група на БСП и се обяви за независим.

С него броят на отцепниците става седем. В края на септември Красимир Янков, Валери Жаблянов, Лало Кирилов, Димитър Стоянов, Георги Андреев и Николай Иванов напуснаха парламентарната група в знак на несъгласие с водената от червената шефка Корнелия Нинова политика.
Oще по темата
Тя пък ги призова като напускат групата, да напуснат и парламента и да отстъпят място за следващите в червената листата. Те обаче отказаха и обявиха, че ще останат независими депутати до края на мандата на този парламент.

В мотивите си Чавдар Велинов е посочил същите мотиви като тях - непреодолими ценности различия свързани с водената политика, начинът на вземана на решение и взаимоотношенията в ПГ на БСП.

С неговото отцепване групата на социалистите намаля до 71 народни представители.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 3 години

До Не се издържа вечеОт известно време Кире Макето (К.Д.) сипе невъздържани думи по адрес на Крушовичанката. Заканва се, че двама председатели на БСП е отпратил, ще изпрати и нея. Струва ми се, че ИБ на БСП потвърждава кандидатите за депутати на БСП. Да не отпрати в миманса и него?

20

@к.19

преди 3 години

АБВ останаха един файтон хора. Вие защо не съберете още 3 човека: Свинара, Кире Макето и още един и да формирате ПГ на Гоше Първанов/Р.Петков. Помислете, защото след мартенските избори повече няма да бъдете депутати. Няма баламида ви избират.

19

Шишо

преди 3 години

Още един имикяр е аут. Както случайно влезе, така не случайно си тръгна.

fallback