Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Всички да бъдем дисциплинирани и отговорни в условията на пандемията и така а покажем признателността си към лекарите, призова премиерът Бойко Борисов.

Oще по темата

Той честити празника на лекарите в своя Facebook профил.

"Пожелавам Ви да сте все така отдадени на Вашето велико дело – да спасявате животи, да се грижите и помагате на хората. В този труден период върху Вас тежи изключително голяма отговорност. Никога досега здравната система не е била изправяна пред такова предизвикателство. Вече месеци наред водите неравна битка с коронавируса. Положихте много усилия, поехте много рискове. Вие и Вашите семейства изтърпяхте много лишения. Но Вие сте най-важната опора за хората в момента. Вашият професионализъм и смелост са дълбоко ценени от всички. Искам да изразя и своята дълбока признателност към всички онези лекари, които загубиха живота си в борбата с вируса. Заради тях и заради усилията на всеки един от Вас, призовавам всички да бъдем отговорни и дисциплинирани – това е най-добрият начин да изразим нашата признателност към лекарите", пише той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Банкер

преди 3 години

Сложи и ти една престилка и лекувай,нали от всичко разбираш.

44

баба мара

преди 3 години

гн борисов поискаите от китаи да ни изпрати полева болница която се сглобяваза 5 дни не е уместно заразени и здрави да се мотаят по коридорите на болницитеинсталира се извън софия и се решава проблема от този вирус няма да се отървем

43

тyлуп.

преди 3 години

На Борисов барчетата са му по-важни от лекарите!

fallback