Снимка: Bloomberg.com
fallback

Очаква се днес Европейската комисия да представи докладите за върховенството на закона в отделните страни членки по новия хоризонтален механизъм, предава Bulgaria ON AIR.

Вчера говорителят на комисията Дана Спинант обяви, че това ще стане днес след колегиума на комисарите.

На 10 септември еврокомисарят за ценностите и прозрачността Вера Йоурова представи пред комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи на Европейския парламент състоянието на механизма за сътрудничество и проверка, който се прилагаше за България и Румъния.

Тогава тя отбеляза, че България трябва да продължи работата по борбата с корупцията по високите етажи на властта и подчерта, че наблюдението над страната ни ще продължи по новия механизъм, който включва и свободата на медиите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 3 години

Някои се радват ,че могли да работят- в Европа, вместо да си оправят собствената държава и да работят тук ,робска психика на робски народ без вяра в собствените си сили и без никакво достойнство !

17

До 18 До 1234

преди 3 години

Нищо не ти се разбира от писаното а и неможеш да мислиш изглежда! Нещо ти се привиждат комунистически призраци! Да нямаш психически проблеми?

16

До 1234

преди 3 години

Като не щеш да сме в ЕС и НАТО, къде искаш да сме? В Руската федерация? Да ти плащат в рубли и да пиеш водка до откат, че дъщеря ти бачка на пилона в гадния ЕС! Или искаш да си кантонче на Китай, уж комунизъм ама децата учат безплатно до 5 клас, после плащаш, защото патрията има нужда от прости работници! Или може би искаш да си щатче на САЩ! Да сме със статут на латиноси, а с имена ов/а направо сме най-долно ниво за тъпичките кравари! Или да вкезем в ОАЕ те българите вече са си чалги, гюбека го

fallback