fallback

"Хубаво говорят за жълтите павета, но да дойдат тук и да видят кой кой е в тази ситуация. Каква война и каква битка се води между ГЕРБ и ДПС. Нека да дойдат да видят дали има хора за "Да, България", БСП и Мая Манолова. Кметовете са само от двете партии", заяви Бойко Борисов по време на посещение във Велинградско.

Той бе посрещнат с радостни възгласи в село Грашево.

"С вас сме! София не е България", посрещнаха го негови симпатизанти.

Те отбелязаха, че с помощта на правителството е ремонтиран пътят към селото, осигурен е и автобус за учениците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

318

emigrant

преди 3 години

Близко до умът е,че слугите на черепа дето се гаврят с 50те лева на пенсионерите,които им ги дава Борисов над пенсиите,няма как да оценят какво са 50 лева за един възрастен човек!Не се чудя,щото и брат ми беше богат ,а родителите ми молеха за заем от 40 лева да изкарат месеца,а после трябваше да ги връщат!Така,че като се гавриш с трите по 50 лева на Борисов за пенсионерите,когато се гавриш селементарните радости на хората да не газят кал и дупки,не се чуди че пак ГЕРБ ще победят,щото са хора!!

317

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Нищо не казвам и пак повтарям,затуй минавам за умен и имам висок рейтинг!?Нищо не правя и пак показвам,затуй минавам за умен и имам висок рейтинг!?Не знам ка а,*** неа така,затуй ветувам,ветувам,ветувам.минавам за умен и крадците на ДДС ми ръкопляскат,щот знаят добре,че ще им отпусна колая да си покрадът,ако ми съборят мутрите и ме позиционират неизбран да разпределям баницата,благинките,мазнинката! Но да не дразня повече червената глутница,че ще дойдат довечера да вият под прозорците ми!

316

Чeбурашка

преди 3 години

Сам си сложих плюсчета защото чувам как идват лошите комунисти и платени наркоман от Дубай да ми слагат минуси.

fallback