Снимка: БГНЕС
fallback

Както започваше концертите винаги от Враца, Слави Трифонов реши да открие първия офис на партията си "Има такъв народ” от града, който, според думите му, винаги му е носил късмет.

На официалното събитие присъстваха зам.-председателят на партията Тошко Йорданов, главният секретар на партията Виктория Василева, координаторът за област Враца Георги Георгиев, координаторът за община Враца Гергана Пепиева и любопитни врачани.

"Благодаря ви, че сте тук. Сюреалистично ми е, че откривам партиен офис. От друга страна се надявам да е показателно, че първият ни офис е във Враца, защото вие тук сте много инати, а ние ще имаме нужда от огромен инат и хъс за това, с което сме започнали да се справяме. Надявам се ако всички ние тук си свършим работата, като минат изборите ще имаме повод да си направим едно парти като победители и да започнем да ги изриваме тия, да ги вкарваме в затвора” заяви Йорданов на откриването, цитиран от "24 часа".

Според последните социологически проучвания таванът на Трифонов е 600 000 избиратели, което, при определени обстоятелства, може да се окаже достатъчно, за да стане повече от трета сила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

459

НЯМА КАК ?

преди 3 години

До Ти да видиш... Може да свири и на кавал в спалнята си, при затворена врата! Няма как да го видим, после 7/8 ляга и си брои сам!

458

paul61

преди 3 години

Само хора които си изкарват хляба в частния сектор но без да имат договори с община и държава , които се борят всеки ден фирмата им да оцелява и да се развива могат да изкарат държавата от калта . Слави е един от тях . На запад имаш повече уважение ако фирмата ти е на повече години.

457

до -Ти да видиш..

преди 3 години

Ти не видя ли как му подариха диплома за весше? Покани на гости ректора на музикалната академия и той в ефир му ПОДАРИ диплома . Никакъв виолист не е, учил-недоучил, същият е като Боко, едва ли е прочел една книга, иначе нямаше да е толкова т.ъп!

fallback