fallback

Общ преглед

Палатковите лагери на ключови кръстовища в София бяха премахнати от полицията през изминалата нощ.

Движението през Орлов мост, през кръстовището пред Софийския университет и пред Министерския съвет и Президентството в момента се извършва нормално.

Oще по темата

Решението за премахването на палатките от уличните платна е било взето от СДВР в 3 часа тази нощ.

"След като от нашите видеонаблюдения установихме, че част от тези самоделни взривни устройства се вадят от палатковите лагери, взехме решение и в 3 часа стартирахме специализирана полицейска операция по възстановяване на обществения ред и премахване на блокадите на Софийски университет и Орлов мост. В момента движението е възстановено и се надявам така да остане", каза тази сутрин Георги Хаджиев, шеф на СДВР.

Акцията е преминала без сблъсъци между полицията и протестиращите. Няма задържани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

233

Ужас

преди 3 години

Тинята тука е заамърдяла яко.

232

Анонимен

преди 3 години

До ТодарГлупости! Така наречените протестиращи са толкова *** че си мислят че са отишли на сватба. Отишъл си да протестираш не е ли така? и какво, очакваш да те гладят с перце и то след тези кански заплахи които предварително бяха отправени. да не говорим за другите неща, писна ми да повтарям едно и също. Правителството няма нищо общо а полицията просто си върши работата. Като те е страх от мечка (разбирай от бой) да не ходи в гората.

231

Анонимен

преди 3 години

ОУУУ, кой им подсигури *** на тия бе,а? И кой им ги изхвърля? То бива свинщина ама това е направо ужас. Тя работата много подготвена бе! и това ми било стихиен протест. Как ли пък не! В това няма нищо импровизирано. Всичко е предварително замислено.

fallback