Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

БСП обмисля внасянето на нов вот на недоверия, а на каква тема ще бъде той все още се обсъжда. Това съобщи пред bTV депутатът от левицата Явор Божанков.

Oще по темата
След като и двата опита за кворум, за да се проведе извънредното заседание на НС вчера се провалиха, от БСП обявиха, че управляващите не са в залата от страх и обмислят нов опит за свикване на извънредно заседание.

Наложително е да има изслушване на премиера в парламента, категоричен е депутатът Явор Божанков.

"Във Франция имаше 4 актуализации на бюджета, а в България никой не знае какво е състоянието на хазната", каза народният представител.

"Дотук Борисов успокояваше хората с пари, но хората сега искат справедливост", каза депутатът от БСП, според когото правителството раздава пари на администрацията, за да си купи спокойствие.
 
90% от парламентарната група на БСП е била в парламентарната зала, а мнозинството от отсъстващите от левицата са имали обективни причини, но дори всички да са били там, кворум е нямало да има, така че не можем да хвърлим вината за несъстоялото се заседание върху тях", коментира Божанков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

86

гост

преди 3 години

До АнонименТе тия дърти караконджоли от ДС ще вземат да пукнат само от новината за лустрация. Пък Лустрацията не е гаранция за това, че ще остееш ченгетата. Комисията за принадлежност към структури на ДС обявява само тези вербувани до 1989 година. Вербуваните след споменатата година не се съобщават, но ги има във всичките държавни ведомства. Не бъдете наивен

85

гост

преди 3 години

Той Бойко ако реши ще си напазарува няколко червени депутати и ще събере гласовете да приеме свикване на ВНС. Те в БСП са продажници. После обаче става интересно.

84

Анонимен

преди 3 години

Абе как може комунистическа партия да съществува в 2020 година... тия кога ще им бият черния печат?

fallback