Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

По искане на БСП, шефката на парламента Цвета Караянчева свиква в четвъртък извънредно заседание.

Депутатите ще прекъсната лятната си ваканция, която според Правилника за дейността на НС продължава през целия август, за да изслушат премиера Бойко Борисов и министъра на вътрешните работи Христо Терзийски за насилието, упражнено върху граждани и журналисти по време на Националната конфереция на ГЕРБ, проведена на 5 август в Тех Парк.

Oще по темата
В древния ред на законотворците е още и проект на решение на Народното събрание, с което се задължава правителството в 7-дневен срок да внесе актуализация на бюджета в парламента във връзка със социално-икономическите мерки за преодоляване на последиците от кризата от коронавирус.

Искането затова идва от левицата, според която правителството харчи милиони за различни мерки безда има ясен план.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

Лина

преди 3 години

Аман вече от протестите на Маджо и Черепа! Геша няма грешка, щом гони олигарси и престъпници! Браво Гешев и все така да си вършиш работата - професионално и на ниво!

69

Тикволандия

преди 3 години

Икономическата криза Бойко и дружинката му вече са я приготвили и ще си проличи наесен. Когато нещо се прави без а'къл, тогава и раздаването на пари не помага.Вече трети мандат на Бойко сме все на опашката, най-бедната държава в ЕС. Изоставаме и от предпоследните. Добре че Албания няма скоро да влезе в съюза, иначе щяхме да останем и след нея.Само когато се оттървем от крадливата и некадърба гербаджийска дружинка, тогава ще се отлепим от дъното. Оставка!

68

Време за промяна

преди 3 години

До СКОРПИОН !: ти ли си се заел тук да пишеш г'лупосто по гербаджийските опорни точки.Опит за преврат, да ходим да копаем (всички от жълтите павета), болшевишката хунта, правото ти на свободно движение (до кръчмата и обратно) и т.н.Агонията на Бойковото правителство продължава. Ако си беше подал оставката преди месец можеше и пак да спечели следващите избори. Сега вече е късно. Ще раздава пари на поразия (не от чекмеджето, а държавни), за да се спаси, но няма да го бъде.

fallback