Снимка: архив, БГНЕС
fallback

В криза като сегашната най-важно е институциите да работят и да гарантират сигурност на гражданите. "Премиерът Борисов се скри и остави Валери Симеонов да "управлява", посочва в позиция във Facebook лидерът на БСП Корнелия Нинова, цитирана от пресцентъра на партията.

Oще по темата

"Къде са Борисов и Караянчева?", пита Нинова и предлага : "Ако сте абдикирали, направете го официално с оставка."

В позицията си Нинова посочва още, че председателят на НС Цвета Караянчева не отговаря на телефона си, за да бъде попитана кога възнамерява да изпълни закона и да свика Народното събрание.

Нямало отговор и по въпросите за актуализацията на бюджета и насилието над протестиращи граждани и журналисти, посочва Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

176

Някой

преди 3 години

Това опуленото недоразумение защо не си затвори голямата уста и не се скрие, че тя и нейната партийка са следващите да бъдат наритани.

175

Анонимен

преди 3 години

Аиде е, изскочи един демон. С въпиоща радост чака да настъпи хаоса в държавата. Така и така неможе да върне милионите, а такава е М. Манолова, Йончева.А промяната в модека, може да стане и мирно . Като тотално и бързо се отделим от Москва. От нейната зависимост във въшната политика, енергетика, търговия/военна,земеделие, хранителна /

174

Анонимен

преди 3 години

Докога ще търпим тази мутреса?

fallback