Снимка: БГНЕС
fallback

Министър-председателят Бойко Борисов изпрати съболезнователна телеграма до премиера на Ливанската република Хасан Диаб по повод експлозията в столицата Бейрут.

Премиерът Борисов изразява своите искрени съболезнования за случилото се в Бейрут.

Oще по темата
„Шокирани сме от мащабите на пораженията и множеството жертви и ранени вследствие на този трагичен инцидент. Изразяваме своята солидарност с народа на Ливан и готовността ни да окажем съдействие за преодоляване на последиците от трагедията“, отбелязва министър-председателят Борисов в съболезнователната телеграма до премиера на Ливанската република.

Най-малко 100 са жертвите на взрива на пристанището в ливанската столица Бейрут от вторник вечерта. Ранени са около 4 000 души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Бейрут

преди 3 години

Я кажи на народа, мило Бойче, къде си къткаш паричките, в коя ливанска банка и по кои проектчета там участваш, а? Спокойно Бойче, те трезорите в Бейрут са защитени, не са ти се разхвърчали из въздуха пачките, не се притеснявай!

12

Анонимен

преди 3 години

Хубаво е, че са му написали, обръщението. Представям си какво би сътворил сам. "На моя приятел......... Ще дам ххх млн. И няколко тона фурми. Ще говоря и с най-видния български дарител и се надявам и него да навия... Щото така, на вас ви еб.. ват мамата, нали. Да видите какъв човек съм нали.. И. няма, няма нужда да ми благодарите..."

11

Анонимен

преди 3 години

Днес ще се шокираш още повече.

fallback