Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

БСП ще отбележи 129-ата годишнина от организираното социалистическо движение в България на връх Бузлуджа.

Ще бъдат поднесени венци и цветя на паметника на Хаджи Димитър, на барелефа на основоположниците на партията и на паметника на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд, съобщиха от пресцентъра на партията.

Ще бъдат поднесени цветя и на Паметника на свободата на връх Шипка в чест на боевете по време на Руско-турската война (1877-1878) и на 142-ата годишнина от Освобождението на България.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

75

к.75

преди 3 години

Само едно не забравяйте: ще смените Нинова с DM бившия арестант Добрев, но електорат няма да имате, дърти и млади ! Няма да има кой да гласува за вас и за онзи украинско-еврейски съсел, който се скри в Брюксел. Старите хора отвратени няма да гласуват за вас.

74

Ти чуваш ли се, бе?

преди 3 години

До Анонимен 74Как виждаш бабите-комунистки като труженички на магистралата?Нали помниш онзи съветски виц от времето на късния социализъм? Дето решили и там да направят един бардак, ама свръхлуксозен, та и в това отношение да надминат Запада. Нали по всички партийни конгреси се е отчитало, че СССР във всяко отношение е по-напред от Запада.После се чудили защо бардакът фалирал Всичко било свръхлуксозно, а жриците - проверени членки на болшевишката партия още от 1917 г.

73

Анонимен

преди 3 години

До Млад партиен членТи пък как реши, че няма да има почерпка?Който осигурява пари за транспорт, той ще даде и за биричка, и за кебапчета. Няма да оставят своите хора на сухо.Но защо не ни съобщят приблизителния брой на екскурзиантите?

fallback