Снимка: БГНЕС
fallback

Президентът Румен Радев назначи полковник Емил Тонев за изпълняващ правомощията на началник на Националната служба за охрана
 
Със свой указ държавният глава освободи бригаден генерал Красимир Станчев от длъжността началник на НСО, считано от 31 юли 2020 г. Указът е издаден на основание чл. 98, т. 7 от Конституцията на Република България във връзка с чл. 7, т. 1 и чл. 8, ал. 4, т. 1 от Закона за Националната служба за охрана.
 
С друг указ президентът определи заместник-началника на Националната служба за охрана полковник Емил Тонев, да изпълнява правомощията на началник на НСО, считано от 31 юли 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Хе,хе!

преди 3 години

А бе, Фигурантът-нищоправец само се разписва на някакви документи, след това прави едно "коремно" , след това излиза на площада , вдига юмруци и ***, че не му дават власт ! Нямат ли психиатър в това Президентство??? Фигуранте, подай оставка преди Гешев да е дошъл за теб , че е срамно да се артестува държавник по такъв позорен начин - ще ти се смеят и кокошките в Ангола.

45

Анонимен

преди 3 години

Умирайте герберскииии тролчета времето ви изтича ,скоро ще се скриетее по мишитеее си дупки и ще умрете от глад червеий продажни,продали сте се за едно кюфте уродиииии.

44

Анонимен

преди 3 години

Еквала на Радев винаги с високо вдигната глава,не като мутрата от Банкя с мутренския от 90 те поглед .

fallback