fallback

Ремонтът на кабинета "Борисов 3" започна. Пет министерски оставки подписа министър-председателят Бойко Борисов, а от "Воля" смятат, че трябвало да се заложи на по-експертни хора.

Oще по темата
"Няма никакво значение дали ние, дали ГЕРБ, БСП, дали министър-председателят е доволен от това, което се прави в момента - хората са навън и протестират. В една такава ситуация народът сам определя бъдещето си и сам определя как да бъде управляван", каза депутатът от "Воля" Пламен Христов за "Денят ON AIR".

Той посочи, че в момента хората от протестите управляват държавата.

"Няма значение дали ние сме доволни, важно е хората да бъдат доволни. Ние ще го разберем още тази вечер от протестите, които започнаха. Очаквам оценката на народа за действията на правителството и управляващите. Естествено, ние имаме своята собствена политическа оценка на партия "Воля". Оценката е, че трябваше да се заложи на по-експертен кабинет с повече лица, които са с висока експертиза и не толкова обременени от минали управления", допълни депутатът пред Bulgaria ON AIR.

Според него новият кабинет трябва да се концентрира върху две основни неща - минимизиране на щетите от коронакризата и провеждане на честни и прозрачни избори.

"Във "Воля" разполагаме с доста експерти и хора с доста висок образователен ценз и много опит. Така че беше логично ние да очакваме, че някой ще се обърне към нас, за да предоставим хора, които да помагат. Това не се случи", коментира още Пламен Христов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 3 години

Тази е най отвратителната партия на Подсъдимия Марешки,ОП В.Симеонов същия оратор за пари и финансови изгоди с отвратителен речник.Тези дано никога да влязат в парламента.

8

Ха-ха-ха...

преди 3 години

По-експертни? Някой клоун от Воля, може би?

7

По-експертни!?

преди 3 години

Вече и по затворите няма по добри специалисти по крадене, а и с тая къса резервна скамейка какво са очаквали от аптекарската банда е чудно.

fallback