Снимка: БГНЕС
fallback

"Не сме се вкопчили за управлението като маймуни за палма". Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов в ефира на "Здравей, България", ден след като управляващата коалиция обяви, че ще изкара мандата си докрай, а рокади в кабинета ще има след вота на недоверие, внесен от БСП.

„Винаги колективният разум е по-добър от индивидуалния. Обсъдихме въпроса и решихме, че не трябва да се бърза. Не трябва Борисов сам да взима решения. Няколко пъти съм правил забележка, че в края на краищата България не е царство и решенията трябва да се вземат спрямо коалиционните споразумения”, категоричен бе Симеонов.

Той поясни, че на Коалиционния съвет в четвъртък Патриотите са поставили въпроса защо е трябвало да научат от медиите, че премиерът е поискал оставките на трима министри.

„Явно това решение е взето предната вечер, и то прибързано. Образно казано, ние върнахме часовника назад”, коментира Симеонов. И допълни, че оставките не са отпаднали. „Отложихме решението за сряда. Ще седнем спокойно и ще обсъдим, може да има и други оставки”, коментира лидерът на НФСБ.

„За съжаление, в протеста има елементи, които са командвани от "Дубай" и те не са малко. Чухте какво каза Божков в разговор – аз мога да събера за един час 10 000 души до парламента. Лъже и преекспонира, но поне 1 000 човека може да управлява”, посочи още той.

Според него сред демонстрантите почти няма протестиращи партии. „Като изключим част от БСП, партизанските отряди, внедрени вътре и част от ДСБ, аз не виждам други партии там. Протестът е по-скоро спонтанен и хаотичен”, допълни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

204

не като маймуни,

преди 3 години

а като кърлежи в болно куче сте се впили. Обаче приемникът взе да ви изтръсква най-сетне. Отиде ти хотелчето, Валери, а и кой знае още колко незнайни кражби.

203

Валерка

преди 3 години

До EmigrantМай ,че се оприличи с този на снимката и затова толкова се засегна .Говориш все едно си гледал на живо как фашисти и комунисти растрелват невинни хора .Вярвам ,че никога не си бил на протест ,защото си мишка чиновник и силите ти стигат само да бълваш плява по форумите .Отиваш и ти у канала то е ясно .Марш мишок такъв и бегом там откъдето си изпълзял!Скоро ще емигрираш на Марс както виждам!

202

Шломо Шекелберг

преди 3 години

Ето сега ако градската десница и компания успеят все пак да се възползват от ситуацията и си докарат подкрепа равна на патриотите, и после успеят да се коалират с поне Симеонов и Каракачнов, какво. Може пък и да излезе нещо стойностно.Те патриотите са имитатори. Ако са в коалиция с ГЕРБ, почват да се държат като селяни. Може пък в коалиция с някакво преродено СДС да почнат да се държат като граждани.Дори Симеонов. Има потенциал човека, ако успее да задуши вътрешното си ченге.

fallback