Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Президентът Румен Радев назначи със свой указ Бойко Рашков за член на своя Правен съвет, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
 
Бойко Рашков има дългогодишен юридически стаж.

В професионалната си кариера е заемал редица отговорни държавни постове като директор на Националната следствена служба, директор на Специализираната следствена служба, член на Висшия съдебен съвет, народен представител в 39-ото Народно събрание, заместник-министър на правосъдието.
 
Той е доцент д-р по наказателен процес и ръководи Катедра "Наказателноправни науки" в Юридическия факултет на Университета за национално и световно стопанство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

127

един от многото

преди 3 години

През изминалите години на мандата си, другарят президент трябваше да завърши едно задочно юридическо образование, та да знае как да се бори срещу т.нар. мутри. Тогава щях да му кажа Машалла и Евалла /турски думи/. Да си президент не става да имаш само военно образование. Съжалявам, за мен е така. Съжаляам ви, другарю президент.

126

Гадна сура

преди 3 години

Комунист до комунист,мила моя майно льо

125

Българин

преди 3 години

Каква излезе тя?Льотчика освен агент на руснаците, е във финансова зависимост от Швеция и Черепа!Сигурно вече гласи Божков за посланик на България в Дубай!Омерзен съм!

fallback