Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Общ преглед

И премиерът Бойко Борисов излезе пред протестиращите. Той говори на митинга в негова подкрепа пред Министерски съвет.

"Искам да поздравя финансовият министър. Искам да поздравя и симпатизантите на президента Радев. Там сме, където са белите държави, каза Борисов", каза премиерът.

"От днес няма да фалираме 10,12 и повече банки. Банковият съюз и всички ние ще контролираме това да не се случва. Ползите са големи за държавата. Цяла Европа ни се радва, в цял свят пишат - България и Хърватия влязоха в ERMII", каза още той.

"На този ден трябва заедно да се радваме за успехите на България. На този ден трябва да сме заедно с президента Радев, не да ни разделя полиция. Съединението прави силата. Хората в Европа няма да разберат, защо в такъв хубав ден за България има митинги", каза той.

Хората скандират "Единство".

"Не сме заедно и затова не съм щастлив. Днес трябваше да бъдем тук управляващи и опозиция, но така са избрали. Не се поддавайте на провокации", каза Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Анонимен

преди 3 години

Браво Борисов! Нека чрез парламента да бъде изхвърлен от президентството човека лъжещ и манипулиращ в услуга на мафията. Мястото му не е там! Браво на Борисов че не се колебае да сваля от управлението всеки който е съгрешил в пътя на честа. Борисов време е за Радев!

63

Долу Резидента

преди 3 години

България се настани във влака, първа класа и потегли за Брюксел.Агитката на Резидента чака влак за москва, но влакът им спука гуми, а половината машинисти и стюарди са я в изтрезвителното, я в ареста.

62

Койчо

преди 3 години

Ами ако бяха закъсали реисовете пред кого щеше да излезе човека с пълното чекмедже евро и златните кюлчета

fallback