Снимка: БГНЕС
fallback

Тази вечер след приключването на митинга на членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ в подкрепа на премиера Борисов и политиките на правителството, ултраси и платени провокатори нападнаха автобусите, с които трябваше да се приберат участниците. Такава декларация разпространиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Вижте какво друго пише в нея:

Върху автобусите беше извършен истински погром. Стъклата им бяха изпочупени с камъни. Към момента няма пострадали членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ, но това се дължи единствено на щастлива случайност.

Oще по темата

От ПП ГЕРБ остро осъждаме подобни действия.

След тази вечер става ясно, че този, който нарича легитимно избраното правителство "мутри", си служи с мутренски способи за дестабилизация на страната при това в исторически момент за държавата – приемането на България в чакалнята на еврозоната.

Настояваме незабавно президентът Румен Радев, Корнелия Нинова, Румен Петков, Татяна Дончева, Христо Иванов, Арман Бабикян, Велислав Минеков, Николай Хаджигенов, Мая Манолова и всички останали, които размахваха юмруци и средни пръсти да поемат политическата отговорност за тези вандалски действия.

Президентът Румен Радев е длъжен да излезе и да призове всички платени провокатори да се приберат от улицата. Ако не го направи, то ще считаме, че той е основния подбудител за тези умишлени действия. Той беше този, който излезе и вдигна юмрук срещу народа.

Призоваваме органите на реда да защитят мирно протестиращите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

263

Ммм

преди 3 години

*** поемете вината за битото момче.Какво мълчат всички медии като нaсрани, къде е морала ви?Не стига че изгонихте децата на България, сега искате и да ги убиете докато са тука.Смърт за Бокo и неговата шайка.

262

джо

преди 3 години

Аман от гербаджийски номерца. Докараните под строй и платени , както винаги, кохорти този път за малко да отнесат пердаха.Нека всички четящи тук да си направят изводите, не се хващайте за петдесетте сребърника на ГЕРБ. Не си струват, нещата вече са сериозни. Време е Бойко да си обира КАЛИНКИТЕ и да се маха от власта. От много време вече неговите хора правят само золуми. На България и трябват нови хора , не алчни като сегашните.

261

Анонимен

преди 3 години

А кво стана бе, да не би да се притеснихте от народната любов?

fallback