Снимка: БГНЕС
fallback

Премиерът Бойко Борисов и министърът на отбраната Красимир Каракачанов присъстват на празника на гарнизон Пловдив.

Те наблюдават тържествената церемония по връчване на бойното и представителното знаме на Съвместното командване на специалните операции, предаде "Дарик".

Присъстват още началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, командирът на командването на Специалните сили на САЩ в Европа и на специалните сили на съседни държави, командири на военни формирования, представители на местната и държавната власт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Тонката

преди 3 години

Да живее БКП!!!!!:(:(:(:(:(:(:

28

до к.6

преди 3 години

До Браво!ББ от кои войски е генерал? В МВР генерали няма и то от много години. На бивш гл.секретар на МВР не се козирува и рапортува, това го знаят и мин.Каракачанов, и шефът на родовете войски вицеадм.Евтимов, и н-кът на спецалните сили. Беше смешно и в известна степен тъжно: армията склони колене пред премиера. Кажете друг премиер след 1991 г. да е обхождал тържествен строй - това право има сам президентът. Оказа се - и ББ от Банкя. Т.Живков за 26 г. "царуване" не си е позволявал това.

27

Русофил

преди 3 години

Армията беше при Живков подкрепена от Русия железни няма пускане,сега да не се случва нещо никой няма да помага на корумпирани и крадливи чекмеджета българи.Срам и позор,най -голямото падение за държавата най - ниската точка в историята.СРАМ. Да излежеш пред войската да отдадеш чест на корупцията

fallback